keskiviikko 8. tammikuuta 2014

TV-sarjat

Minulla on välillä sohvaperunakausia ja välillä en katso telkkaria laisinkaan. Ajattelin koota eniten ja viimeksi katsomani tv-sarjat, koska opinnäytetyön kirjoittaminen ei yhtään inspaa. :D
 Näitä on tullut jo monta monta tuotantokautta ja silti löydän itseni katsomassa sitä. Tähän sarjaan kai liittyy niin paljon minua kiinnostavia asioita: kilpailua, muotia, kuvaamista... On kiva nähdä miten mallit kehittyvät sarjan aikana ja toivoa oman suosikin jatkoa ja voittoa. Lisäksi olen huomannut nauttivani tässä sarjasta siitä, mistä en oikeassa elämässä tai muissa sarjoissa hirveämmin perusta: kissatappeluista. Nyt telkkarissa oleva britit vastaan jenkit saa minut hyvälle tuulelle, koska varmasti tullaan näkemään maiden välisiä konflikteja. En ymmärrä, mutta kissatappelut ovat minulle kirsikka kakun päällä. :D Suomalainen versio taas ei minua ole mielestäni läheskään yhtä hyvä.


Uusi sarja Arrow on saanut mielenkiintoni. Tykkään toiminnasta, seikkailusta ja sankarileffoista ylipäätään, joten ei ihme, että aloitin sarjan katsomisen. Sarja on mielestäni hyvä, ei saa vielä minulta suurta hehkutusta mutta ei se tylsäkään ole. Etenkin nyt Oliverin menneisyys on joka jaksossa odottamisen arvoinen.


http://blogs.fidm.com/.a/6a00d834555dcb69e2015432400873970c-800wi

Tätäkin on tullut katsottua monta tuotantokautta mutta se ei koskaan kyllästytä minua, sillä aina löytyy uusia mielenkiintoisia ja lahjakkaita kilpailijoita. Tähänkin liittyvät muoti ja kilpailu suuresti ja eikä ole sen takia ihme, että tämä on yksi suosikkisarjoistani.


http://www.freelyspeaks.com/wp-content/uploads/2013/10/Merlin.jpgMerlin oli aikoinaan kanssa hyvä sarja, joka sisälsi sopivasti fantasiaa ja seikkailua. Lisäksi nautin Arthurin ja Merlinin välisestä vittuilusta suunnattomasti. :D Harmi vain, että Suomessa ei ole nähty vielä jatkoa ja tarina on minun kohdaltani aivan kesken.

 http://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2013/09/koko_suomi_leipoo1.jpg

 Rakastan leivonta- ja ruokaohjelmia, joten katson lähes kaikki kilpalusarjat kuten junior masterchef, master chef, top chef, koko suomi leipoo, koko britannia leipoo jne. Näistä ohjelmista saa lisäksi hyvää inspiraatiota omaankin keittiöön.


Katsoin aikoinani Netflixistä sarjan Cake Boss ja toivoisin kovasti sen sarjan tulevan joskus Suomen tv-kanaville.Ruuasta kiinnostuneena tykkään katsoa mös Gordon Ramsayn sarjoja, joita on hyvin monia. Tällä hetkellä katson tosin vain Kurjat kuppilat USA:ta. Katsoin viime syksynä hotelliversion, joka oli mielestäni tosi hyvä. Olen myös katsonut suomi versiota Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! ja olen pitänyt siitäkin, vaikka sarjojen "sisäinen luonne" onkin hieman erilainen. 

Eli suurimmaksi osaksi minua kiinnostavat kilpailusarjat, muoti ja kauneus, ruoka, toiminta ja seikkalu.

Mitä sarjoja itse katsot ja mitä suosittelet? Voisin olla vailla uutta tarjontaa minun katselutottumuksiini. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti