lauantai 15. helmikuuta 2014

Kyykkä 15.2


 Minun oli tarkoitus tänään mennä katsomaan kun kaverit pelaa kyykkää. Todellisuudessa jouduin itse pelamaan sitä... lolitat päällä. :D Suuria ei tarvinnut odottaa kun minut pyydettiin mukaan pelaamaan joten hävittiin.


Tukkani oli alunperin ihan erilailla, mutta ulkoilma teki tehtävänsä ja siti piti jotenkin korjata.


Päälläni siis oli
Mekko: Cloudberry Lady
Paita: Anna House
Hiuskoritstukset ja korut: H&M suurin osa
 Sukkahousut: Sidoste (villa) ja fleece (tokmanni). Oli lämmin!
Muut Random


 Pidän tästä mekosta todella paljon! Erityisesti pidän siitä, että sen mitat ovat juuri täydelliset minulle. Pitäisi vielä ostaa joitakin ihania yhteen sopivia paitoja lisää, että saisin vähän vaihtelua asukokonaisuuksiin. :)


Sitten pari kännykällä otettua etukamerakuvaa. Anteeksi pikselimössö, mutta kun näin on helpompi ottaa. :S


Tyvikasvu on aika suuri, pitäisi jossain vaiheessa keksiä sille joku ratkaisu.


 Tässä nopea päivitys, ruokaa napaan ja kohti jatkoja. :)


8 kommenttia:

 1. Vähänkö söpö meikki! Pitää kysyä että mitä on kyykkä? :D Niin ja mihinkäs osotteeseen sulle vois pistää s.postia kun olis tuparit tulossa ja aattelin, että haluaisitko tulla mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laita sir.sera@gmail.com ja kyllä mielelläni tulisin tupareillesi :)

   Poista
 2. Juu muakin kiinnostaisi mikä tuo kyykä oikein on? :P
  Tukka näyttää tosi nätiltä, vaikkei olekaan alkuperäinen kampaus! ^__^

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 3. Kyykkä kiinnostaa täälläkin, en ole koskaan kuullut moisesta :D Upea meikki, sopii sinulle hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille. :)

  Kyykkä on ulkona pelattava peli, missä on tarkoitus heittää kyykkämailalla (puinen pesäpallomailaa muistuttava) vastustajan kentällä olevat kyykkäpalikat (sellaisia puisia lieriöitä) pois. Peliä pelataan yleensä neljän hengen joukkueina. Monen vuoden ajan on pelattu Kyykän MM- kisat Tampereen Hervanssa, johon osallistuu etenkin opiskelijoita ympäri Suomea. Myös muita pelaajia on, mutta kieltämättä on huomattavissa haalarien suuruus pelaajissa ja pelin jälkeen onkin paljon opiskelijatapahtumia eri puolin Tamperetta. Oikeastaan harvat pelaavat kisoissa tosissaan, vaan yleensä pidetään hauskaa. Joukkueilla saattaa olla joku teema, johon ovat pukeutuneet. Yleensä menen katsomaan peliä ja kannustamaan, mutta tosiaan jouduin kaverin joukkueeseen pelaamaan puuttuvan jäsenen takia. Nyt on paikat kipeenä, kyykkämaila on sen verran raskas heitettävä. :D

  Lisää tietoa pelistä ja historiasta: http://kyykka.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua otti kauheesti päähän etten tienny tästä mitään :'D Kauheet bileet vaan eilen jokapuolella. Enkä oo kertaakaan ees päässy käyttää viel haalareita kun ei oo ketään kenen kanssa lähtis bilettää nyyh :'<.

   Poista
 5. Oih, kampaus ja meikki molemmat ovat minusta oikein onnistuneita :) Kiitos tuon kyykkäpelin selostuksesta! Jäin itsekkin miettimään mikä se oikein on :D

  VastaaPoista