lauantai 31. toukokuuta 2014

Muumipiknik

Pikniköityä tuli tässä kuussa toisenkin kerran, tällä kertaa muumi teemalla! Koska luvattiin lähes 29 asteen lämpötiloja, olin vähän nihkeä laittamaan lolitaa päälle. En halunnut tukehtua kerrospukeutumiseen! Koska kaikki söpöt tyylit oli sallittu, päätin laittaa vähän toisenlaisesti päälle.


 Inspiroiduin Muurahaisleijonasta.


 Nyt jälkeenpäin olisin laittanut paidan hameen sisään ja korun suoraan. :b Lisäksi toisenlaiset kengätkin olisi voineet olla paremmat. Silmämeikkini oli hieman levinnyt, sillä silmiäni vetisti koko ajan.Ja sitten ryhmäkuva. Kaikki oli niin kauniina. :)Näistä kuvista kiitos Nuuttille!  Elina oli räpsännyt seuraavan kuvan, jossa selvästi yritän pidetellä kyyneliä.


Selvästi ripsiliima ei sovi niin hyvin kuin ennen. Tuntuu että silmäni muutenkin on menossa arempaan päin. Käytän tällä hetkellä DUO:n ripsiliimaa, jos jollakin olisi ehdottaa jotain parempaa ja silmiä vähemmän ärsyttävää, niin ottaisin mielelläni ehdotuksia vastaan!

6 kommenttia:

 1. Oi että siun hiukset on kauniisti, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä on kihartamisessa varaa korjara, alkoivat purkaantumaan liian nopeasti. :/

   Poista
 2. Sun asu oli kyllä tosi ihana, ja ihan selvä Muurahaisleijona! Ja hiuskateus on suuri, sulla on todella kauniit hiukset ja aina niin hienot kampaukset *o*

  VastaaPoista
 3. Oih, olet laittanut todella upeasti hiukset :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää jatkossa opetella tekemään samankaltaisia lisää, kun kerran näin paljon tykättiin. :)

   Poista