perjantai 23. elokuuta 2013

~ New hair color ~ Käväisin tänään tokmannilla ja sieltä löysin tarjouksen, johon en voinut kieltäytyä: Schwarzkopf live color xxl shake it up väri 388 hintaan 2 e/kpl. Ei tarvinnut miettiä kahta kertaa ja niinpä pari purnukkaa lähti kotiin. 
 En tosin aikaisemmin ollut värjännyt hiuksiani itse (yleensä joku kampaamossa opiskeleva tuttavani tai kampaaja on värjännyt). Paketti kuitenkin lupasi, että se oli yhtä helppoa kuin shamppoon laittaminen, sillä väri oli sellaita vaahtoa. Joten päätin kokeilla ilman kenenkään apua. Ensiksi tuohon purnukkaan tungettiin emulsio-aine sekä värijauheaine. Sen jälkeen korkki kiinni ja ravistetaan kunnolla vaahdoksi asti. Sitten vaahto levitettiin normaalin hiusvärin tapaan.

Värin sain laitettua tyvestä alkaen päähän, mutta väriä oli myös joka puolella. :D Tosin suurin syy taitaa olla kokemattomat kädet.

Sitten muutama lumia kännykällä otettu etukamerakuvia, ikävä kyllä laatu on huono, mutta no, itsestään saa niin helpommin kuvia. Anteeksi meikitön naamani.Kameralla on kiva leikkiä.


 Punaisuus näkyy parhaiten siis valoa vasten (ilman valoa punaisuus häviää).  Olisin ehkä halunnut vielä punaisemmat hiukset, mutta oma pohjaväri taitaa vaikuttaa asiaan. Toisaalta lopullinen väri taitaa tulla pari pesukerran jälkeen.


 Mitä mieltä siis olin Schwarzkopf live color shake it up väristä?

+Väriä oli paljon, yleensä saan laittaa kaksi täyttä purkkia, nyt olisi riittänyt puoltoista jos sitäkään
+Koostumut oli kivan tuntuista
+Vaahto ei lähtenyt valumaan pitkin niskaa
+/- haju, haju oli voimakas, josta miinus, mutta muuten miellyttävä
+ohjeet helpot ensikertalaisille
+/- käytettävyys. pienille hiuksille tämä voisi olla tosi helppo, mutta pitkien hiuksien vaahdottaminen hankalaa ja sotki paikkoja (tosin voi olla käyttäjän vika)
-lattiokaivon tukkeutuminen. Pestessä väriä pois, se vaahtoutui ja jäi jumiin lattiakaivoon. Kylppäri tulvehti vettä.
-vaikea pestävyys. Jotenkin tuntui, että tavallista enemmän sai hangata päätä, että ylimääräinen väri peseytyisi pois (onko tämä yleinen punaisten värien kanssa?).
-väri on vaikea pestä iholta ja pinnoilta (suihkuverhossa edelleen läikkiä)
-väriä... joka... puolella!

Loppujen lopuksi olen ihan tyytyväinen, enkä huomaa suuria väripoikkeamia päässäni. Saatan ostaa tuotetta edelleen, riippuen värin pitävyydestä. Tosin silloin taidan silti ottaa kaverin messiin. :)


4 kommenttia:

 1. Noihan näyttää kivoilta! Itse kun olen värjännyt punaiseksi, on sitä ylimääräistä väriä lähtenyt pestessä aina tosi paljon pois, sitä saa kyllä hangata 8'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Eli punaisessa värissä se vika. :D Ja ehkä tököttimessäkin, tuntui että olisi ollut nelinkertainen määrä pesuainetta päässä kun sitä alkoi pesemään pois. :D

   Poista
 2. Uuu todella ihanan väriset tulivat c:
  Äitiki on kehunu tota vaahto väri-juttua (mutta ei anna miun värjätä päätäni, murh) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Toivottavasti saat joskus myöhemmin värjätä. :) Vaikka myrkkyjähän nuo ovat, joista hiukset kärsii etenkin, jos pitää useasti värjätä. Etenkin pitkillä hiuksilla se on myös kallistakin pitää väriä yllä.

   Poista