maanantai 26. elokuuta 2013

Sydänkampaus tutoriaali


Ajattelin tehdä teille helpon tuton sydänkampaukseen ja alunperin se piti toteuttaa videona. Harmillista kuitenkin että video epäonnistui, sillä kuvaus oli liian sumea yksityiskohtien näyttämiseen (itse kampaus jäi varjon piiloon). No, eipä hätä sen näköinen, annetaan ohje kuvina. :)


Osa kuvista on otettu webcamilla, ja sen takia ovat hieman pimeät ja sumeat. Tämä siksi, että saisin otettua kuvia, kun molemmat kädet ovat käytössä. Hieman paremmat kuvat olen ottanut sitten kameralla. :)


~ Sydänkampaus tutoriaali ~


Vaihe 1: Laitetaan hiukset saparoille.


Vaihe 2: Löysennetään saparoa ja tehdään aukko ponnarin taakse. Käytä tässä peukaloa ja etusormea.


Vaihe 3: Ota sormilla saparosta kiinni ja vie se aukosta toiselle puolelle.


Vaihe 4: Kiristä ponnari. Tämän jälkeen jaa saparo kahteen osaan ja kieritä osat vastakkaiseen suuntiin (eli toinen toiseen suuntaan ja toinen toiseen).


Vaihe 5: Kun osat ovat kieritetty, kiinnitä ne yhteen ponnarilla. Huom! Se miten pitkät kieritetyt osat jätät, sitä isommat sydämmistä tulee.


Vaihe 6: Erottele osat toisistaan ja aseta ne keskelle saparon kiinnitysosan yläpuolelle.


Vaihe 7: Tässä vaiheessa osat asettuvat sydämen muotoon, voit muokkailla ja kiinnittää ne. Voit käyttää myös hiuslakkaa, mutta se ei ole välttämätön tähän kampaukseen.


Kuva tekemästäni sydämestä.


Vaihe 8: Koristele hiukset. Voit käyttää tässä ruusuja, nauhaa tai söpöillä ponnareilla.


Valmis! :)

Vinkki: Tämä kampaus sopii myös hattujen alle!


2 kommenttia:

 1. Voi ku näyttää söpöltä! ♥ Ihana idea. ^^

  Harmi kun oma tukka on päättänyt varistaa itseään ja ohentua niin vähäiseksi, ettei nykyisin kampauksista tule oikein mitään. Peruukillakin tätä vois testailla. :)

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^

   Peruukit on kyllä käteviä, itsekkin olen joskus harkinnut sellaisen hankkimista, se pelastaisi bad hair day:t ja silloin ku olisi kiire... Uskoisin, että peruukillakin tämä kampaus näyttää söpöltä. :)

   Poista