lauantai 7. syyskuuta 2013

Kaverin tupareilla

 Olin kaverin tupareilla, johon pukeuduin rentoon bodylinen mekkoon.  Mekko ei näytä noin silmiin hyökkäävältä, valaistuis sai sen aikaan (oikea väritys näkyy sydänkampaus tutosta).


 Pidän mekosta paljon, koska se on sellainen joka tilanteen mekko. Se on miellyttävä päällä, ei tarvitse pelätä likaantumista ja se kestää hyvin pyykkikoneessa pesemisen.

 Hattu: Seppälä (siinä on se musta rusetti...)
Mekko: Bodyline
Sukkikset (joissa on kiva kuvio mutta tietenkään se ei näy): Seppälä
Kengät: Prisma
Ruusut: H&M Vähän parempi laatuinen kuva. Ajattelin, että paremman kuvan saa otettua rakennuksemme aulasta, mutta koska yksi lamppu oli palanut, oli se silti hieman pimeähkö. Mutta silti parempi kuin kämpässä otettaessa.


Tupareissa hörpin mansikkalikööriä tästä taskumatistani. Harmillista kyllä, että kun otin sen laukusta, niin pari timattia jalasta irtosi.

2 kommenttia:

 1. Tuo mekko on kyllä niin mukava! Aivan ihana kisulitaskumatti, onneksi timangit voi korjata. :)
  On samanlainen, mutta musta-pinkkinä, ostin joskus joltain käytettynä. Tuo ruskea näyttää kyllä niin paljon söpömmältä. ^^

  ~ Frillycakes ♥ ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^

   Ruskea on kiva väri ja se on yksi väreistä, minkä miellän sopivani minulle. Mekko on myös kivan "neutraali" lolitamekoksi, se on muuten ainut mekko jonka olen näyttänyt porukoilleni. :D

   Poista