torstai 19. syyskuuta 2013

Mekkokriisi

En tiedä kokeeko jokainen lolita jossain vaiheessa elämää tätä: "Tykkäänkö enään tästä mekosta? Sopiiko se minulle? Olenko jo kyllästynyt tähän?"

Itse koen parhaillaan tätä Metan Rabbit Cafén kanssa. Mekko on ollut rakas minulle jo monen vuoden ajan ja olihan se minun ensimmäinen brändimekkonikin!

Koska tämä on ensimmäinen kriisini tästä aiheesta, ajattelin koota tähän postaukseen kuvat, missä minulla on tämä mekko päällä. Ehkä jos katselen näitä kuvia parin päivän aikana, tulen johonkin tulokseen.
  Maistiainen sunnuntain asustani traconista:Monenlaisia viritelmiä mekon ympärille on tehty. Kyse ei siis ole todellakaan siitä, ettenkö pitäisi mekosta, vaan siitä, etten tunne kotoisaksi siinä enään. En tunne itsevarmaksi enkä kauniiksi, tunnen itseni jopa hieman lapsemaiseksi. Onkohan tyylini kehittynyt niin paljon classisempaan ja aikuisempaan päin, että selvä sweet ei ole minulle enään mieluisaa? Vai auttaisikohan asiaan jos löytäisin sille sopivat korkkarit?

Tiedän että kyseessä on ns. first world problem, mutta asia on jo kalvanu tajuntaani muutaman päivän ajan. :/

2 kommenttia:

 1. toivottavasti lopulta päädyt oikeaan ratkaisuun c: itsestäni tuo mekko on hyvin ihana päälläsi ♥

  mutta seuraavaksi hyvin random kysymys c:
  oletko tuolla aamulehden artikkelissa tracon kasissa tuossa yhdessä kuvassa :D?
  http://www.aamulehti.fi/Kulttuuri/1194838960846/artikkeli/cosplay-hahmot+valtasivat+tampere-talon+katso+kuvagalleria.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kyllä, se olen minä. :D Mutta olen kyllä hyvin katkera tuon kuvatekstin takia! Murr! Journalisti siis nauhoitti pätkän, jossa hän kysyi kuka olen ja mitä esitän ja mainitsin pukeutuvani japanilaiseen katumuotiin nimeltä lolita. Olin ihan suutuksissa kun luin esittäväni Lolitaa... Ei näin...

   Poista