sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Christmas presents

Pari viikkoa vierähti kivasti porukoiden luona. Sain syödä viikon verran jouluruokaa (anoppilassa oli joulujuhla aikaisemmin, koska moni oli jouluna muualla) ja herkuteltu on todella paljon! Kaipasin tosin herkuttelua, sillä sitä ei hirveästi ruokavaliooni kuulu enään (jotta kolestroliarvoni pysyisivät alhaalla). Huomasin kyllä porukoiden vaa'alla myös sen, että ei ole herkuteltu.. olen päässy ihannepainooni (itse en siis omista vaakaa, enemmän olen mittanauhalla tullut mittailtua)!  Olen monista asioista hyvin onnellinen tällä hetkellä, vaikka ennen joulua minulla olikin hieman jopa joulumasennus.

Mutta tottakai minun täytyy kertoa myös mitä sain joululahjaksi!


 Moccamasteri. Uusi kahvinkeitin oli tiedossa, mutta en tiennyt että näin hienoa oli luvassa! Nyt kelpaa vieraiden juoda kuumaa kahvia (tuli kuulemma ennen kylmää).


 Toivottu keittiövaaka.


 Suklaata! Sitä tuli kyllä paljon syötyä ja nämä on vielä syömättä. :3


 Teetä. Ei ole mitään laatua, mutta kyllä varastoni kaipasi täydennystä. Mutta veljeni lupasi ostaa seuraavalla Ounce reissullaan minulle teetä. :3 Sain lisäksi todella kauniin teesihdin, mutta jätin sen porukoilleni, koska se oli paljon kätevämpi mitä heillä oli.


 Teekupposet. Etenkin tuo minttu tulee käyttöön, pinkki on liian prinsessamainen minun käyttöön. :D


 Hiushoito ja pesutuotteita. Jes, näitä toivoin kanssa!


Nimikkokynttilä.

Sain lisäksi lahjaksi koristellun piparin, villasukat, heijastimen ja leffaliput... huomenna katsomaan Hobittia!

Lopuksi vielä tekemäni kakku jouluksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti